Cerneala InkTec

InkTec Inks from CISS.RO
Cerneala InkTec a castigat increderea consumatorilor datorita raportului optim calitate/pret. InkTec este un brand bine cunoscut mai ales in Europa de Est, pentru ca a stiut sa ofere o calitate suficient de buna atat pentru aplicatiile foto, cat si pentru cele grafice, dar mai ales pentru compatibilitatea foarte buna a cernelurilor cu cele ale altor producatori… De obicei, cernelurile unui producator nu sunt compatibile cu cernelurile altui producator si nu se recomanda amestecarea lor nici chiar in cantitati foarte mici.

Diversitatea produselor InkTec este foarte mare si de obicei se poate gasi o solutie buna pentru orice model de imprimanta cu jet de cerneala.
Cele mai intrebate sunt cernelurile InkTec hidrosolubile (water-based, dye) pentru imprimante foto Epson cu cartuse T080 (T080 / P50 / PX700W / PX710W / PX800FW / PX810FW / PX650 / R265 / R360 / RX560 / RX585 / RX685). Insa, nici pigmentul de la InkTec pentru imprimantele Epson cu 4 culori nu ramane pe rafturi pana la limita termenului de valabilitate. Nu avem deocamdata produse InkTec compatibile cu imprimantele foto R1900 cu pigment in 7 culori, dar exista alternative.

Добавить комментарий

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.